De RaKoTech Oplossing

U bent toch op zoek naar de juiste oplossing voor de beste prijs?

Engineering, Consultancy

RaKoTech neemt u graag de zorg uit handen. Zo kunt u de complete of gedeeltelijke mechanische en/of mechatronische engineering aan RaKoTech overlaten. U wordt dan bediend op het gebied van conceptengineering tot en met detailengineering. RaKoTech is ook inzetbaar op het gebied van projectmanagement & design reviews. 

Of het nu gaat om een klein of groot project, dat maakt voor RaKoTech niet uit. Er kan snel geschakeld en opgeschaald worden. Mede door een omvangrijk netwerk van specialisten in de directe omgeving op het gebied van engineering, projectmanagement en andere technische vlakken. RaKoTech zal altijd uw aanspreekpunt zijn en blijven.

 

Aandachtsgebieden

Werktuigbouwkundige vraagstukken

Mechatronische vraagstukken

Projectleiding

Ontwerp beoordelingen

Totale projectoplossingen

 

Samenwerking met u, aangevuld met kwaliteit, service en betrouwbaarheid in levering staan bij RaKoTech hoog in het vaandel! 

 

Uitvoering

RaKoTech kijkt graag samen met u naar de wensen die u als klant heeft. Daarom is er de mogelijkheid om zowel op locatie, als op locatie RaKoTech uw opdracht te verwezenlijken. RaKoTech heeft de beschikking over diverse 3D CAD-systemen met als voorkeur Autodesk Inventor.

Natuurlijk zal RaKoTech u een passende aanbieding maken op basis van nacalculatie of op basis van een vaste projectprijs. Dit zal deels bepaald worden door de omvang van het project.

Voor MKB bedrijven heeft RaKoTech nauwe banden met bedrijven die de weg weten op het gebied van subsidies en andere mogelijkheden om de kosten in de hand te houden. 

U bent toch op zoek naar de juiste oplossing voor de beste prijs?