De RaKoTech Realisatie

Niet alleen engineering maar ook realisatie!

Manufacturing

RaKoTech neemt u graag de zorg uit handen. Zo kunt u complete of gedeeltelijke mechanische en/of mechatronische realisatie aan RaKoTech overlaten.

RaKoTech verzorgd dit voor u op het gebied van zowel mechanische als elektrische montage tot en met besturing, handleidingen en CE. Transport, inbedrijfstelling, instructies & en uiteraard de juiste service bij u op locatie behoren ook tot de mogelijkheden.

Of het nu gaat om een klein of groot project, dat maakt voor RaKoTech niet uit. Er kan snel geschakeld en opgeschaald worden. Mede door een omvangrijk netwerk van technische specialisten in de directe omgeving. RaKoTech zal altijd uw aanspreekpunt zijn en blijven.

Aandachtsgebieden

Totale project realisatie

Mechanisch, Elektrisch & Software

Projectleiding

Handleidingen & CE

Service & Instructies

 

Samenwerking met u, aangevuld met kwaliteit, service en betrouwbaarheid in levering staan bij RaKoTech hoog in het vaandel! 

Uitvoering

RaKoTech kijkt graag met u naar de wensen die u als klant heeft. Daarom wordt u de mogelijkheid geboden om zowel op uw locatie of op RaKoTech locatie uw opdracht te verwezenlijken. We beschikken over diverse gereedschappen en een nauwe samenwerking met produktiebedrijven uit de directe omgeving. Tevens is RaKoTech VCA gecerticifeerd.

Natuurlijk zal RaKoTech u een passende aanbieding maken op basis van nacalculatie of op basis van een vaste projectprijs. Dit zal deels bepaald worden door de omvang van het project.

Voor MKB bedrijven heeft RaKoTech nauwe banden met bedrijven die de weg weten op het gebied van subsidies en andere mogelijkheden om de kosten in de hand te houden. 

U bent toch op zoek naar de juiste oplossing voor de beste prijs?