Werktuigbouwkunde en Mechatronica Specialist!

Vandaag 1 juni 2018, 12 jaar geleden gestart met RaKoTech. Een onderneming gespecialiseerd in werktuigbouwkundige en mechatronische uitdagingen. Terugkijkend op deze periode ben ik van het ene in het andere project gerold. Geen minuut heb ik me hoeven vervelen. Nog steeds ben ik blij dat ik deze stap gezet heb. De functies die ik vervul variëren van lead engineer, projectmanager van complexe mechanische en mechatronische projecten, eenvoudig tekenwerk en trouble-shooting (met pragmatische aanpak).  Maar ook complete turn-key projecten vanaf scratch, inclusief realisatie en inbedrijfstelling zijn mij op het lijf geschreven.

Langs deze weg wil ik IEDEREEN bedanken die mij geholpen, begeleid en geadviseerd hebben om RaKoTech dusdanig op  de kaart te zetten zodat bestaande klanten met veel plezier en vertrouwen bij RaKoTech terugkomen en dat ook nieuwe klanten hun weg naar RaKoTech vinden .

Voor de toekomst ziet RaKoTech leuke uitdagingen op het gebied van Pharmaceutische, Nucleaire, Agrarische, Mechatronische en algemene machinebouw/speciaal-machinebouw die voldoen aan alle europese (machine)richtlijnen. RaKoTech heeft de beschikking over een eigen tekenkamer met de modernste  3D-software (Inventor) en een werkplaats voor het realiseren van projecten.  

_____________________________________________________________________

Tot slot ben ik op zoek naar een (commerciële) partner die een GOED idee heeft waarbij technische ondersteuning vereist is. Wellicht dat we in de vorm van een samenwerking/partnership iets moois en unieks in de markt kunnen zetten. De omvang van mijn netwerk is dusdanig groot met voldoende ingangen op het gebied van financiering, subsidies, marketing en investeerders om er voor te zorgen  dat jouw/ons idee en/of concept goed in de markt te zetten is.

_______________________________________________________

Hopelijk tot snel en wens u allen goede zaken!                _____________________________________________________________________

 

Ga terug